Thursday, December 4, 2008

Rask oppdatering

Jada, eg lever fortsatt, sjoel om eg ikkje har blogga paa ei stund. Skjer saa masse her at eg rett og slett ikkje har hatt tid til aa blogge. Men eg velge aa sjaa paa det som positivt. Trur det her bare faar bli ein kort oppdatering om ka som skjer her for tida. No e vi inne i nest siste veke av undervisning paa DTSen. Siste veka e naar Torbjoern, Ingvild og Regine e her. Merker at eg begynner aa bli veldig klar for aa komme meg ut av klasserommet og gjere naakke. Og det skal eg veldig snart og. For paa loerdag reiser vi paa minioutreach til ein plass som heite Nyeri, 3-4 timer fraa basen. For dei som ikkje veit ka outreach e, saa e det den praktiske delen av DTS, der vi reiser rundt og evangeliserer, holder moeter, jobber med barn og ungdom osv. Saa fraa loerdag til neste soendag faar vi ein forsmak paa kordan outreach e. Hovedoutreachen e fraa begynnelsen av januar til midten av februar. Eg gleder meg veldig i alle fall, sjoel om det e veldig spennende, og det blir garantert utfordrende. Men det har eg bare godt av.

Men eg skal ikkje proeve aa skjule at det eg e mest begeistra for for tida e besoeket mitt som kjem om ei veke i dag! E heilt merkelig aa forestille seg at dei kjem her og skal delta I DTS-livet… Det blir heilt konge:D Forhaapentligvis har dei med seg litt julestemning fraa Norge og. For her e det ingenting som minner om jul. Proevde aa hoere paa Sufjan Stevens sine jule-CDer i gaar, men slo det av etter 15 sekund, for det foeltes heilt feil aa hoere paa julesanger naar det e 30 grader og sol ute.. Jaja. Kordan juleferien min her blir faar eg komme tilbake til naar den naermer seg. Trur dette faar holde for no. Daakke veit at eg fortsatt e i live i alle fall:) Eg e forresten veldig takknemlig for all forboenn! Fortsett aa be for resten av oppholdet her, og for beskyttelse paa outreach og ellers. Og gjerne be for kor eg skal bo, ka eg skal jobbe med og ka eg skal studere naar eg kjem heim. :)

Beklager kort, uoversiktlig, rotete og daarlig formulert innlegg, men trur daakke forstaar ka eg vil sei;)

2 comments:

Regine said...

Hurra for oss! ;)

Snart kommer vi..

Tobben har sommerfugler i magen, og det kan eg trygt si at Ingvild og har. Når det kommer til meg så tenker eg først og fremst på at eksamen skal unnagjøres, og så kan eg ha sommerfugler etter det =)

Vi gleder oss og har tatt hintet med julestemningen! ;)

Anonymous said...

God jul, Stine! Håper du framleis har det bra og trives. Kjekt å lese det du skriv! Kjem til å savne deg i julebesøket i dag, lite folksomt i år... Klem fra Sissel